Вхід | Реєстрація

Зґвалтував 13-річну

Зґвалтував 13-річну
У ніч з 6 на 7 березня до міліції зателефонувала мати 13-річної дівчинки з моторошною заявою – її доньку зґвалтували. Чоловік, якого постраждала назвала своїм кривдником, каже, що не знав про вік нової подруги і секс відбувався за взаємною згодою.
Підозрюваного у скоєнні злочину було затримано того ж вечора батальйоном патрульно-постової служби. 28-річний Юрій йшов вулицею спокійно, ні від кого не ховаючись, і довго не міг второпати, у чому його звинувачують. Під час з’ясування обставин події працівниками міліції було встановлено причетність молодика до протиправного діяння. Проте своєї вини чоловік не визнав, розповівши власну версію подій.
Юрій не заперечував, що статевий акт таки мав місце, проте, за його словами, йому навіть на гадку не спало, що дівчина неповнолітня. На думку чоловіка, партнерці було не менше 18-ти років, принаймні, на вигляд. Їхнє знайомство відбулося на зупинці громадського транспорту. До молодика підійшла дівчина і сама завела розмову. Далі, за версією Юрія, вони вирішили перейти поспілкуватись у більш зручне місце. Купили пивка і не знайшли кращого укриття, ніж павільйон дитячого садочка по вул. Київській, поблизу так званого німецького будинку. Там же і відбулося дійство, в якому тепер звинувачують чоловіка.
Про самого підозрюваного відомо, що він – не місцевий. Приїхав до Кременчука з Російської Федерації у гості до родичів. Раніше вже був судимий за низку крадіжок з гаражів на території своєї держави.
Як повідомила прес-офіцер міськ­управління міліції Ганна Волювач, підозрюваний Юрій сказав: «Я й досі не розумію, через що на мене написали заяву, я б дуже хотів поглянути в очі тій дівчині». Також, за його словами, під час їхнього сумісного відпочинку дівчина телефонувала батькові і розповідала, що перебуває у міліції. Вона благала негайно принести за неї грошову заставу і просила свого нового приятеля підтвердити батькові цю брехню.
Чим обернеться таке гостювання в Україні для Юрія, наразі вирішує міліція. Багато залежатиме від свідчень постраждалої та подальшого з’ясування обставин події. Ймовірно, проти підозрюваного буде висунуто звинувачення у зґвалтуванні або розбещенні неповнолітньої.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 14:45 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації