Вхід | Реєстрація

Викрав у чужої, аби подарувати своїй

Викрав у чужої, аби подарувати своїй – саме так вчинив чоловік, поцупивши дитячу коляску біля полтавської дитячої поліклініки Київського району.
Свої дії майбутній тато пояснює тим, що хотів зробити приємне своїй дружині дорогим подарунком. Нині чоловіка затримано, проти нього вже порушена кримінальна справа за фактом крадіжки.
До Київського райвідділу міліції звернувся батько 2-місячної дитини. Чоловік повідомив, що напередодні з дружиною ходив у дитячу поліклініку, аби зробити малюку щеплення. Дитячу коляску залишили там, де й інші батьки – на невеликому майданчику за вхідними дверима лікарні. Коли за півгодини повернулись, то дитячого транспорту на місці вже не було. Оперативники почали відпрацьовувати осіб, які проживають у цьому районі і раніше притягувались до кримінальної відповідальності за різного роду крадіжки. У ході роботи правоохоронці з'ясували деталь – один із колишніх злодіїв, який у 2007 році вийшов із в'язниці, очікує на поповнення у сім'ї. Прямих доказів у міліціонерів не було, однак їм вдалось з'ясувати, що саме цього дня молодик зі своєю вагітною дружиною відвідував ту саму дитячу поліклініку, проте додому вони повернулись у різний час. Як з'ясувалося пізніше, затриманого бачили, як він з дитячим візочком прямував до села, неподалік Полтави. Після обшуку з'ясувалося, що це був той самий викрадений візокок, яким затриманий хотів «порадувати» дружину і майбутнього сина. Нині Київським райвідділом міліції проти чоловіка порушено Кримінальну справу за статтею 185 «крадіжка». За свої дії він може отримати до 3-х років позбавлення волі.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 15:00 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації