Вхід | Реєстрація

Що відомо про квартири в новому поліфункціональному комплексі Stanford

Що відомо про квартири в новому поліфункціональному комплексі Stanford

Від планування нерухомості залежить комфорт мешканців. При виборі кількості кімнат та площі важливо враховувати, скільки людей житиме у квартирі. У багатофункціональному комплексі Stanford є ергономічні варіанти як для одного резидента, так і для великих сімей.

 

Особливості квартир у ЖК Stanford

Площа квартир у житловому комплексі Stanford варіюється від 45,13 кв. м до 354,42 кв. м. Просторі житлові кімнати, ергономічні кухні та триметрові стелі — відмінні риси нерухомості. Є можливість придбати дворівневу нерухомість.

Житловий простір ретельно продумано й спроєктовано. Спальні ізольовані одна від одної, у кожної є окремий вхід. На кухні вдосталь місця для великого обіднього столу. Є варіанти з терасою, балконом або лоджією, де можна облаштувати лаунж-зону, місце для занять йогою або мініоранжерею.

Одна з вагомих переваг нерухомості — панорамні вікна, що забезпечують прекрасні видові характеристики та якісну інсоляцію.

 

Ключові факти про проєкт

  • Реалізацією займається компанія Perfect Group.

  • Новий комплекс складається з одинадцяти секцій змінної поверховості. Об’єкт має всі шанси стати новою архітектурною домінантою Печерська. Проєкт натхненний атмосферою Америки двадцятого століття.

  • Будівельна адреса: вулиця Предславинська, 35. За п’ять хвилин пішки знаходиться Національний палац мистецтв «Україна». Дорога до Національного будинку органної та камерної музики займає близько 10 хвилин, до Київського планетарію та ТРЦ Ocean Plaza — 15 хвилин пішки.

  • На рівні під’їздів, внутрішнього двору та паркінгу заплановано систему контролю доступу. Вхід до будівлі здійснюватиметься за допомогою цифрових ключів.

  • До складу нового комплексу увійдуть апарт-готель, бізнес-центр і коворкінг. Працюватимуть фітнес-клуб, супермаркет та дитячий центр розвитку. У внутрішньому дворі передбачено стильний ландшафтний парк.

  • У резидентів буде можливість залишати автомобілі в підземному паркінгу.

  • Заплановано консьєрж-сервіс. Перелік послуг буде досить широким і включатиме виконання як повсякденних, так і індивідуальних доручень.

Якщо ви зацікавлені в інвестуванні в нерухомість у ЖК Стенфорд, телефонуйте та приїжджайте до відділу продажу. Ознайомитися з базовими плануваннями та вибрати варіант, що відповідає вашим запитам, можна на офіційному сайті. Також є змога почитати новини проєкту й подивитися відеотрансляцію з об’єкта.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2021, 11:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації