Вхід | Реєстрація

Тактичні штани: які обрати?

Тактичні штани: які обрати?

Стиль мілітарі доволі популярний серед чоловіків. Він найкраще відображає мужність, силу, відвагу, впевненість. Ось тому речі в такому стилі посіли гідне місце в гардеробі сучасного чоловіка. Асортимент цих речей доволі великий: штани, шорти, футболки, куртки.

Найбільший попит на тактичні штани, які не лише комфорті, але і виглядають дуже стильно.

 

Тактичні штани: основні види

Плануєте підібрати чоловічі тактичні штани, тоді варто зазирнути на https://topgunstore.com.ua/ua/catalog/takticheskie-shtany: великий асортимент на будь-який смак. Варто відзначити: тактичні штани бувають декількох видів. Насамперед – це:

  • оvert: імітація військової форми. Вони відрізняються наявністю глибоко посаджених кишень, в яких зручно зберігати всі необхідні речі. Така річ найкраще підходить для польових вилазок, а також для бойових ситуацій;
  • сovert: зручні, стильні, універсальні;
  • тактичні джинси: вони доречні як для міста, так і для польових умов. Така універсальність досягається за рахунок зручності та невибагливого вигляду;
  • EMS / EMT штани: розроблені для медичних працівників, мають спеціалізовані відділення для зберігання медичних інструментів.

Особливість будь–яких тактичних штанів полягає в тому, шо вони виконані із міцної тканини, обов’язково мають кишені для різних цілей. Це може бути кишеня для ножів, вантажна кишеня, прихована, або кишеня для магазинів, ключів кайданок, а також косі кишені для рук. Окремий вид – це внутрішні кишені для наколінників.

Стосовно кольорової гами, то такі речі виконуються в стриманих відтінках: темно-зелений, синій, чорний, темний беж.

Як обрати якісні штани

Для того, щоб тактичні штани повноцінно виконували свої функції, вони повинні бути якісними. Якість товару визначається такими рисами:

  • міцність тканини;
  • надійність кнопок, якщо вони присутні на виробі. Найкраще віддати перевагу так званій липучці велкро – «Hook-and-loop velcro». Це надійний метод для закриття кишені, який до того ж простий у використанні;
  • подвійні підсилені шви та окремі зони. Насамперед – це зона колін, сидіння. Ви можете вільно присідати, повзати, ставати на коліна, не турбуючись, що штани будуть зіпсовані;
  • широкі та міцні петлі для ременя.

Дуже важливо, щоб така річ була мобільна. Іншими словами, вона не повинна стримувати ваші рухи. Переглянути інший тактичний одяг, в тому числі взуття високої якості, ви можете на офіційній сторінці спеціалізованого магазину - https://topgunstore.com.ua/ua. Тактичний одяг набирає популярності і на це  є свої причини. В першу чергу – це зручність і практичність.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2021, 16:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації