Вхід | Реєстрація

Радіокерований катер як спосіб активного відпочинку біля річки

Радіокерований катер як спосіб активного відпочинку біля річки

Літо — це ідеальна пора року для відпочинку біля відкритих водойм. Сонце, чисте повітря і… відсутність девайсів. На природі діти відкладають свої смартфони в сторону, аби провести час із рідними. А найкращий відпочинок, як відомо, має проходити активно. Тому дітей потрібно зайняти чимось цікавим, спрямувавши їх енергію у правильне русло.

Кращим варіантом для цього стане радіокерований катер на пульті. Із такою технікою не доведеться сумувати ні дітям, ні дорослим. Керований по радіо катер з легкістю перетне невелике озерце чи навіть річку.

Маючи таку радіокеровану техніку, можна змагатися у вправності управляти катером на воді. Тим більше, що за технічними характеристиками катери можна підібрати як для початківців, так і для професіоналів. Головне знати, де придбати техніку для активного відпочинку.

 

Із Planeta Hobby сумувати не доведеться

Звичайно, що в епоху Інтернету потреба в пошуку радіокерованих катерів по звичайних магазинах зникла. Зараз достатньо знати надійний та перевірений інтернет-магазин. І замовлення надійде клієнту в найкоротший термін.

Саме таким є магазин Planeta Hobby. На веб-сайті якого представлений найширший асортимент радіокерованих товарів в Україні. Тому якщо ви вирішили відпочити з сім’єю чи в колі друзів біля відкритої водойми, переходьте за посиланням https://modelistam.com.ua/kater-jjrc-baby-shark-sinii-10kmchas-p-43910/ і замовляйте катер JJRC S5 Baby Shark уже зараз. Такою моделлю зможуть керувати  всі, адже вона розрахована на початківців і дітей. Цей катер розвиватиме максимальну швидкість до 10 кілометрів за годину. При цьому дальність радіосигналу становитиме до 50 метрів.

Така розвага буде до вподоби всім віковим категоріям.

Для справжніх профі Planeta Hobby пропонує спортивні катери, обладнані кількома акумуляторами. Така радіокерована техніка «мчить» по воді до 40 кілометрів за годину.

Катамарани, гоночні човни, катери, водні мотоцикли, амфібії — водна техніка різної потужності й розмірів наявна в Planeta Hobby.   

І навіть якщо компанії не вдається вибратися до річки чи озерця, тут без розваг вони не залишаться. Адже Planeta Hobby пропонує альтернативу — квадрокоптери. Влаштовуйте перегони, фотографуйтеся, знімайте відео і просто знайомтеся з місцевістю за допомогою літального апарату.

На https://modelistam.com.ua/  ви знайдете різноманітний радіокерований транспорт та комплектуючі до нього. Тому, не нудьгуйте, обирайте одну із моделей і розважайтеся до схочу.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2021, 18:31 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації