Вхід | Реєстрація

Унікальною та неповторною світлину робить фоторамка

Унікальною та неповторною світлину робить фоторамка

У совкові часи фотографією та фотодруком захоплювалися одиниці. Фотоапарат, який робив якісні знімка, коштував недешево, та й возитися з усіма проявниками мало хто бажав. Тому похід у фотоательє був справжнім ритуалом, фотографуватися ходили всією сім’єю. Інший варіант, як у приказці про Магомета, фотографа запрошували додому. Фотографій виготовляли одразу по кілька екземплярів, адже їх:

  • вклеювали у спеціальний фотоальбом,
  • дарували рідним на пам’ять,
  • пересилали поштою.

А найбільш вдалу фотокартку обов’язково вставляли у фоторамку. Декоративне оформлення знімку ставало обов’язковим елементом інтер’єру будь-якого будинку чи кабінету. Завдяки широкому розповсюдженню фотографії, до наших днів дійшли унікальні світлини і, звичайно, не менш унікальні рамки.

 

«Жираф» знає все про фоторамки

Із глобальним розповсюдженням мобільних телефонів фотоапарати відійшли далеко на задній план, так як у кожен сучасний смартфон вмонтована камера, що здатна знімати фото і відео. Власники девайсів отримали можливість повторювати цифровий кадр десятка разів, аж доки не упіймають найбільш вдалий момент. А от їх попередники права на помилку фактично не мали.

Зараз фотографії стали друкувати значно рідше, їх пересилають у файловому форматі через месенджери, додатки та електронною поштою. Але при цьому фоторамка не втрачає своєї актуальності. Фото закоханих у рамці, яке знаходиться на столі чи шафі, ніби зближує їх, не дивлячись на те, що в цей момент вони знаходяться за сотні чи тисячі кілометрів один від одного.

Фоторамка — це класичний і такий потрібний подарунок до будь-якого свята. Не дарма ж ними переповнені вітрини подарункових чи фотомагазинів. А якщо згадати про відомий одеський ринок «7 км», то більш оригінальних і унікальних фоторамок більше ніде не зустрінеш. Особливо, якщо завітати в торгові точки компанії «Жираф», яка являється один із найбільших в Україні оптових постачальників товарів з Китаю й Туреччини.

Та приватним підприємцям, які займаються роздрібною торгівлею, не обов’язково їхати в Одесу, у пошуках «Жирафа». Достатньо відвідати офіційний сайт компанії, перейшовши за цим посиланням https://www.giraf.net.ua/product-category/fotoramki/, і замовити кращі фоторамки для своїх клієнтів .

Бамбукові, металеві, шкіряні, хутряні, керамічні, пластикові, скляні та багато інших варіантів фоторамок пропонує компанія «Жираф».  

Купуйте і даруйте фото рамки, бо саме вони роблять світлини унікальними та неповторними.

   Джерело: https://www.giraf.net.ua/

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 липня 2021, 12:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації