Вхід | Реєстрація

Україна вводить нові правила перетину кордону з 5 серпня

Україна вводить нові правила перетину кордону з 5 серпня

У п'ятницю, 5 серпня, Україна вводить нові правила перетину кордону, щоб уникнути більшого поширення мутацій коронавирусной інфекції. Так, змінені обмеження торкнуться не тільки іноземців, але і українців. За словами народного депутата Михайла Радуцького, нові вимоги є більш ніж лояльними.

Тест - необхідно здавати громадянам України та іноземцям при в'їзді в країну. Виняток для українців хоча б з однією вакциною від COVID-19 і для іноземців з сертифікатами про вакцинацію.

Самоізоляція 14 днів - обов'язкова з встановленням програми "Вдома" для мандрівників, які перебували більше одного тижня в Росії або в Індії, і не пройшли курс імунізації від коронавируса вакциною, схваленої ВООЗ.

Особи, яким необхідна обсервация, повинні встановити мобільний додаток "Вдома" - стосується також іноземців без довідки про вакцинацію і страхового поливу, а також українців, які приїхали з окупованих територій. Після того, як тестування покаже негативні результати, ізоляція припиняється. Це правило не поширюється на мандрівників з Індії і Росії – вони не можуть припинити самоізоляцію достроково.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2021, 12:20 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації