Вхід | Реєстрація

Як забути про сигарети назавжди

Як забути про сигарети назавжди

Наприкінці 15 століття кораблі генуезького мореплавця Христофора Колумба прибули до берегів остова Гаунангані. Місцеві жителі острова курили й жували листя рослини під назвою «табако». Колумб доставив рідкісну рослину до королівського іспанського двору. Із цього моменту починається відлік історії поширення тютюну. Тому сучасний світ завдячує блискавичному розповсюдженню «табако» саме відкривачу Америки.

Сьогодні тютюн втрачає свою популярність.

  • По-перше, під час паління сигарети курець виділяє їдкий дим, від якого страждають оточуючі.
  • По-друге, від самого курця тривалий час надходить неприємний запах. До того ж, чим нижча якість сигарет, тим неприємнішим є запах із ротової порожнини.
  • По-третє, законодавство забороняє курцям палити у громадських місцях, а лише в суворо відведених для цього об’єктах.
  • По-четверте, тютюн з усіма домішками шкодить здоров’ю людини та викликає ракові захворювання.

 

Забудьте про їдкий тютюновий дим і неприємний післясмак

Але ж, що роботи людям, які звикли до нікотину? Ідеальною альтернативою цигаркам стануть нікотинові паучі, спеціальні подушечки без диму і тютюну, що містять у собі порцію нікотину.

Детально про паучі розповідається у матеріалі інтернет-видання volynpost.com. У статті, зокрема, вказано, що

Нещодавно компанія «Бритіш Американ Тобакко» почала виробництво нікотинових панчів VELO. Сьогодні їх можна придбати у найбільших містах нашої країни та безпосередньо у Луцьку. Продукт VELO не містить тютюну, не виділяє диму, а після його вживання не залишається попелу. Зручні подушечки можна жувати, перебуваючи на вулиці та всередині приміщення. Панчі містять у собі:

  1. нікотин,
  2. воду,
  3. ароматизатор ,
  4. xcraмікрокристали целюлози.

Жодного натяку на тютюн, смоли та безліч інших небезпечних компонентів, що входять до складу сигарет.

Один панч насичує організм нікотином не гірше за сигарету. Курець має можливість обрати для себе продукт VELO тієї ж міцності, що і сигарета. Наприклад, надлегкий смак — Easy, класичний — Medium, міцний — Strong або надміцний — X-Strong. Для любителів ароматизованої продукції ідеальним замінником стануть м’ятні — Polar Mint Ice Cool чи Freeze, або ягідні — Berry Frost.

Один панч вважається активним протягом півгодини. Його не потрібно жувати, достатньо розмістити між яснами і верхньою губою. Ніхто навіть не помітить, що ви «палите».

Забудьте про їдкий тютюновий дим і післясмак. Лише нікотин, без смол і домішок.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2021, 13:10 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації