Вхід | Реєстрація

Пляшка пива в обмін на позбавлення волі…

До чергової частини Ленінського райвідділу міліції міста Полтави звернулася жінка, яка повідомила, що в магазині «Берізка» невідомий чоловік погрожує пістолетом продавцю.
Реагуючи на вказане повідомлення, із райвідділу негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши до місця вчинення злочину, працівниками міліції було з’ясовано, що невідомий чоловік, погрожуючи пістолетом, поставив вимогу продавцю дати йому пляшку пива, після чого зник.
Завдяки пильності очевидців, які знаходилися поряд із місцем вчинення злочину, було встановлено напрямок втечі розбійника. По «гарячим слідам» прямувала слідчо – оперативна група. Зайшовши до однієї із квартир будинку, на яку вказали очевидці, міліціонери виявили порушника, який відпочивав зі своїми приятелями. Під канапою правоохоронцями було виявлено знаряддя вчинення злочину та скромний здобуток у вигляді пляшки пива.
Розбійником виявився 50-річний чоловік, який ніде не працював. Свій аморальний вчинок злочинець жодним чином не пояснив.
На цей час за вказаним фактом було порушено кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального Кодексу України (розбій). За скоєння такого злочину законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Автор: Людмила Гаркавенко, інспектор сектору дільничних інспекторів міліції Ленінського РВ ПМУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації