Вхід | Реєстрація

Якою буде погода на Новий рік та Різдво

Якою буде погода на Новий рік та Різдво

На всій території країни до новорічних свят збережеться тепла погода.

За прогнозами синоптиків, снігу на Новий рік не варто очікувати. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний інститут.

За словами фахівців гідрометцентру, у найближчий місяць йтимуть дощі та мокрий сніг, так що розраховувати на білу пелену не варто. Сніг танутиме, не встигнувши перетворитися на кучугури.

«Температурний режим буде високим до Нового року. І всі опади, які пройдуть, будуть у вигляді дощу та мокрого снігу. Виходить, що сніговий покрив не встигне лягти, але перші дні січня будуть з великим похолоданням», — зазначає доктор фізико-математичних наук у галузі метеорології Вазіра Мартазінова.
Як запевняють фахівці, наприкінці листопада—початку грудня стовпчики термометрів покажуть близько +5 градусів за Цельсієм.

«Дуже холодні дні ми маємо побачити на початку грудня. Також різке зниження температури, морозні дні будуть ближчими до Нового року. Найхолодніші дні, а це до -15°С, очікуються на початку січня, тобто новорічні свята супроводжуватимуться морозними днями», — поділилася Вазира Мартазінова.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2021, 16:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації