Вхід | Реєстрація

Керівництво «Полтаванафтогазгеології» спростувало наклеп у хабарництві

Генеральний директор ДП «Полтаванафтогазгеологія» під час прес-конференції в інформагентстві "НОВИНИ УКРАЇНИ" спростував інформацію про те, що жінка, затримана співробітниками Полтавського УБОЗ за отримання хабара, є співробітницею очолюваного ним підприємства. За словами Геннадія Сікалова, вона вже давно працювала в іншій установі.
«Жінка, яку 6 березня затримав відділ з боротьби з економічними злочинами, раніше дійсно працювала в юридично-договірному відділі «Полтаванафтогазгеології», але потім пішла працювати до державної установи, яка не має жодного відношення до нашого підприємства. Треба в міліції запитати, як її ідентифікували, якщо людина на той час працювала вже в зовсім іншій державній установі», - зазначив гендиректор державного підприємства.
Геннадій Сікалов запевняє, що навіть якби затримана і могла отримати хабар, то тільки не за питання, які пов’язані з ДП «Полтаванафтогазгеологія».
«Хабар може отримувати особа, яка несе якусь відповідальність чи продає якусь інформацію. Але це неможливо, якщо людина не працює на підприємстві і не має доступу до жодної інформації», - запевнив керівник державного підприємства.
 
Довідка "НОВИНИ УКРАЇНИ":
18 березня співробітники Полтавського УБОЗ заявили, що 6 березня затримали співробітницю  ДП «Полтаванафтогазгеологія» за отримання нею хабара у розмірі 100 тисяч гривень за продаж туристичної бази в Кобеляцькому районі.
Державне підприємство «Полтаванафтогазгеологія» до 2001 року було найпотужнішим вітчизняним видобувним підприємством, яке здійснювало розробку 90 родовищ газу і нафти в Україні та Росії. У 2009 році Кабінет міністрів постановив розпочати процедуру ліквідації державного підприємства, яка була призупинена у лютому 2010 року.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації