Вхід | Реєстрація

Про що розповів Копелець

Про що розповів Копелець

Минулого тижня відбулося спільне засідання депутатських комісій Кобеляцької міської ради. На нього обговорили питання, що виносилися на чергову позачергову сесію.

У перерві між розглядом питань порядку денного міський голова Олександр Копелець повідомив колег, що зараз у Василівці триває ремонт артезіанської свердловини і прокладається водогін. Кошти на проведення капремонту, а це 2 430 000 гривень, залучив народний депутат Олег Кулініч. До кінця року жителі населеного пункту будуть із артезіанською водою.

Також пройшло погодження на виготовлення проекту з переобладнання приміщення колишньої Світлогірської лікарні в реабілітаційний центр. Вартість документації становить близько 1 900 000 гривень, сам капремонт обійдеться не менше, ніж у 50 000 000. Для цього будуть залучені державні кошти. Щоправда, ще зарано щось прогнозувати, оскільки народний депутат, прізвище якого не можна називати, хоч і обіцяв посприяти у виділенні коштів, та на «ділі» субвенції з держави немає.

За 2 262 000 гривень комунальне підприємство «Водоканал Плюс» придбало навантажувач Sinomash 955T (Кошти взяти в кредит у АТ «Полтава банк». Принаймні, за це голосували міські депутати. На сайті міськради вказана інша вартість спецтехніки — 2 349 000 гривень — ред.).

Придбали комунальники, точніше взяли під чесне слово, пилосос для збирання листя. Ним працівники «Водоканалу» вже встигли попрацювати.

За сприяння голови Полтавської облради, у міський бюджет мали надійти кошти на придбання шкільного автобуса і пилососа. У результаті, виділили 1 500 000 на авто.

Крім того, депутат обласної ради Лариса Босенко направила 1 000 000 гривень із Фонду розвитку територій на благоустрій Кобеляцької громади. Їх вирішили використати на ремонт дороги до Придніпрянського.

Інший депутат обласної ради Сергій Жук обіцяв направити 500 000 гривень, але не дав.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2021, 14:56 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації