Вхід | Реєстрація

Види керамічної плитки та умивальників з тумбою

Види керамічної плитки та умивальників з тумбою

Для облаштування ванної кімнати оптимально підходить плитка з кераміки. Це практичний, міцний та екологічно безпечний матеріал, представлений великим вибором колекцій. Тому підібрати його не важко, але варто детально ознайомитися с видами та властивостями.

У компанії «Cersanit» великий каталог керамічної плитки європейської якості. Це відомий польський бренд, який постачає свою продукцію по всьому світу та гарантує якість, оригінальність та унікальність колекцій. Асортимент постійно розширюється, забезпечується швидка доставка та сервісне обслуговування.

 

Плитка з кераміки: вид та головні переваги

Для ванної слід правильно підібрати плитку для облицювання стін та підлоги. Для стін підходить настінний кахель з будь-якою поверхнею (глянсовою, матовою, рельєфною). Для підлоги краще вибирати керамограніт або клінкер, які відрізняються високою міцністю, стійкістю до стирання та довговічністю.

Серед головних переваг кераміки виділяють наступне:

  • гігієнічність;
  • вологостійкість;
  • простий догляд;
  • зносостійкість;
  • довговічність;
  • велика різноманітність колекцій з унікальним дизайном на будь-який смак.

При виборі матеріалу слід звернути увагу на площу приміщення, правильно вибираючи розмір, формат та тон. За формою вона може бути квадратною, прямокутною чи іншою нестандартної конфігурації.

Для стильного оформлення інтер'єру слід звернути увагу на рельєфну плитку, яка виглядає ефектно та багато. Вона коштує дорожче та вимагає ретельного догляду, але підкреслить індивідуальність та смак.

Особлива увага приділяється якості кахлю, він має бути без дефектів та з рівними краями. Краще купувати плитку на підлогу та стіни з однієї колекції для гармонійного оформлення інтер'єру.

 

Умивальник з тумбою: популярні моделі

Вибираючи умивальники з тумбою Церсаніт, покупець отримує якісні польські меблі з унікальним дизайном. На вибір пропонується велика різноманітність моделей, які виготовляються з плитних МДФ та ЛДСП, пластику, загартованого скла та ін. Це вдале рішення для функціонального використання простору та зручної експлуатації. У тумбі можна зберігати засоби гігієни, рушники, косметику та інше приладдя.

За типом установки тумби бувають підлоговими та підвісними, встановлюються вздовж стін або у кут кімнати. Є моделі з накладною або врізаною раковиною, а при виборі слід звертати увагу на площу санвузла та комфортне використання.

Оригінально виглядають підвісні моделі, які кріплять до капітальної стіни. Дизайн тумби з умивальником повинен поєднуватися з оздоблювальними матеріалами та сантехнікою. Це допоможе створити вишуканий інтер'єр.

Пропонуються моделі з висувними ящиками, з дверцятами та кількома полицями всередині. Вибір залежить від особистих уподобань та простору ванної кімнати. Краще купувати меблі від відомих брендів, що гарантує надійність, якість та тривалий термін експлуатації.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2021, 14:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації