Вхід | Реєстрація

Новосанжарські «тимурівці» повернули жінці загублену сумочку… але без кредитки

До чергової частини Новосанжарського райвідділу звернулася мешканка селища Нові Санжари і повідомила, що невідома особа викрала з її сумки кредитну картку.
Як розповів начальник Новосанжарського райвідділу Сергій Махно близько 11години ранку Надія (ім’я потерпілої змінено) на власному автомобілі приїхала до Новосанжарської центральної районної лікарні.
Завершивши свої справи, жінка повернулася до автівки, поставила сумочку на землю, відчинила дверцята, сіла за кермо і поїхала. Тільки дорогою додому Надія згадала, що забула свою сумку біля лікарні. Але, на жаль, коли повернулася, сумки уже не було.
Утім, про зникнення сумки жінка не повідомила міліцію. Наступного дня її розшукала невідома жінка, щоб повернути загублену сумку. Як розповіла Надії незнайомка, сумочку знайшов її неповнолітній син, коли разом із товаришем повертався додому зі школи.
Надія перевірила вміст сумки. Начебто усі особисті речі були на місці –документи і банківські картки. Не вистачало тільки однієї карточки і Надія одразу повідомила про це матір хлопчика. Але жінка відповіла, що їй про це нічого не відомо.
У пошуках правди Надія звернулася до районної міліції. Керівник райвідділу доручив перевірку інформації слідчо-оперативній групі, яка негайно виїхала за адресою заявника.
Незабаром працівники міліції з’ясували, що неповнолітні приятелі (14-ти і16-ти років) і справді викрали з сумочки одну кредитну картку. Їхню увагу привернув папірець із написаним пін-кодом. Хлопці одразу зняли через банкомат всю доступну суму – 460 гривень. Гроші кожен витратив на власний розсуд: один купив плеєр, інший – розплатився за солодощі і поїздку на таксі.
Викрадену карточку хлопці зламали, але до приїзду працівників Новосанжарської міліції не встигли викинути. За фактом порушено кримінальну справу за ч.1. ст. 185 КК України (крадіжка). Проводиться подальша перевірка.

Автор: www.mia.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2010, 16:44 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації