Вхід | Реєстрація

Під час ДТП у Карлівці ледь не переїхали третьокласника

За добу, що минула, на території області зареєстровано 5 надзвичайних подій: три пожежі, випадок виявлення боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни та дорожньо-транспортна пригода (1 дитина травмована). Зокрема, у Карлівці на вул. Полтавській водій автомобіля ГАЗ-3302-14ЗНГ 1961 р.н. скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода громадянина 2001 р.н., учня 3-А класу Карлівської ЗОШ №3, який переходив проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП хлопчик отримав зсадини спини, ушиб поперекової ділянки спини, ушиб правого колінного суглобу і доставлений в Карлівську ЦРЛ.

Пожежі:
Зіньківський район с. Горобії
До Зіньківського РВ ГУ МНС надійшло повідомлення про те, що в господарстві громадянки К., 1958 р.н., працюючої страховим агентом в СК «Провідна», проживаючої в м. Зіньків по вул. Дзержинського, виникла пожежа в господарчому сараї. Вогнем знищено сарай та 4 тонни сіна укосу 2009 року. Збиток - 12 500 грн. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи. Гасило населення. Підрозділи МНС не викликались.

Полтавський район с. Ватажкове вул. Дзержинського
В господарстві громадянки Л., 1963 р.н., працюючої фасувальницею на ВАТ «Домінік», проживаючої в м. Полтава по вул. Леніна, виникла пожежа в літній кухні. Вогнем знищено домашнє майно, що знаходилось в літній кухні та 40 кв.м шиферної покрівлі будівлі. Збиток - 10 000 грн. Врятовано житловий будинок та будівлю літньої кухні на загальну суму 50 000 грн. Причина пожежі - встановлюється. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-32.

Гребінківський район с. Ульянівка пров. Спортивний
В господарстві громадянина С., 1991 р.н., тимчасово не працюючого, виникла пожежа в господарчому сараї. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 60 кв.м, дерев’яне перекриття на площі 24 кв.м, 0,5 тонни ячмінної соломи урожаю 2009 року. Крім цього, вогнем пошкоджено шиферну покрівлю іншого поряд збудованого господарчого сараю на площі 5 кв.м, шиферну покрівлю тимчасової дерев’яної споруди на площі 4 кв.м та домашнє майно. Збиток - 7 000 грн. Врятовано житловий будинок та будівлі 2-х господарчих сараїв на загальну суму 30 000 грн. Причина пожежі - дитячі пустощі з вогнем племінника – громадянина Д. 2006 р.н. В гасінні приймали участь: 1 відділення СДПЧ-26, ПСО СТОВ «Ульянівське».

Оржицький район
На протязі дня 01.10.2009 року продовжувались роботи по ліквідації пожеж торфових покладів. Ліквідовано горіння торфу на площі 0,3 га. На ліквідацію пожеж задіяно 1 відділення ПДПЧ-40. 02.10.2009 року відповідно до рішення комісії ТЕБ та НС ОДА планується виїзд зведеного загону ГУ МНС.

Вибухонебезпечні предмети:
Машівський район с. Козельщина
До Машівського РВ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення від сільського голови с. Новий Тагамлик громадянина М., про те, що під час проведення земляних робіт на полі виявлено 3 артилерійські снаряди калібру – 76 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасів охороняється працівниками Машівського РВ ГУ МВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасів планується 02.10.2009 року піротехнічною групою АРЗ СП ГУ МНС України в Полтавській області.

м. Кременчук Крюківський район
Станом на 07 год. 00 хв. 02.10.2009 року в інфекційному відділенні дитячої міської лікарні м. Кременчука на лікуванні залишаються 3 дітей з діагнозом - дизентерія. Стан здоров’я дітей задовільний, динаміка на покращення.

Автор: ГУ МНС області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2009, 18:25 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації