Вхід | Реєстрація

Parimatch — легальний український букмекер

Parimatch — легальний український букмекер

Здійснити до БК Парі Матч вхід та робити ставки дуже легко, а головне безпечно. Заклад у 2021 році був офіційно доданий до державного реєстру організаторів спортивних ставок і став першим легальним букмекером на території України. Клуб має відмінну репутацію протягом вже 20 років, що пояснюється значною кількість гравців з усього світу. Також офіційний сайт має ліцензію Curaçao eGaming (1668/JAZ) та входить до складу Federbet AISBL — міжнародної неприбуткової федерації з офісом в Бельгії, що представляє інтереси всіх букмекерських контор і споживачів в ігровому секторі.

Реєстрація та вхід

Для реєстрації достатньо вказати у спеціальній формі номер телефону, пароль та валюту рахунку, а також підтвердити своє повноліття. Далі потрібно прив’язати номер телефону до профілю та в Особистому кабінеті необхідно заповнити поля з персональними даними. Аби запобігти суперечкам та проблемам з виплатами, слід вказувати правдиву та точну інформацію.

Одразу після створення облікового запису клієнт може отримати бонус — 100% на рахунок. Максимальна виплата становить 2500 гривень. Користувач має поповнити баланс на 100 та більше грн та активувати нагороду протягом семи днів.

Для підтвердження особи заклад ініціює верифікацію акаунту: клієнт має надати фото або скан-копії документів, що підтверджують вік та місце проживання. Здійснити вхід гравець може за допомогою електронної пошти/телефону/номера рахунку та пароля на головному порталі або його дзеркалі.

Асортимент подій та ставок

БК пропонує робити ставки на віртуальний спорт, в реальному часі та майбутні матчі. Можна укласти парі на футбол, хокей, гандбол, бокс, крикет, теніс, кіберспорт, волейбол, авто- та мотоперегони, бейсбол, американський футбол, водне поло, ММА тощо. Також передбачені ставки на неспортивні події — шоубізнес, політику, лотерею.

Розділ ставок в реальному часі Parimatch надає середню виплату 93% з різними коефіцієнтами залежно від масштабу події та ліги. Бренд також пропонує сервіс прямої трансляції. Доступні функції виведення коштів до оголошення результатів події, зображення максимальних лімітів ставок, статистика, інтерактивна візуалізація даних тощо.

Букмекерська контора належить до компаній із середніми коефіцієнтами та невеликою маржою. Маржа на кращі спортивні події може становити 2–5%, а на менш відомі ігри — 5–7%, у передматчі — 5–6%, у лайві — 8%. Коефіцієнти та маржа можуть відрізнятися залежно від популярності спортивного івенту.

Щодо котирування ліній, то у лайві коефіцієнти менші, а маржа — вища. Але користувачі можуть відстежувати зміни та укладати прийнятні парі.

Фінансові операції

Заклад пропонує скористатись такими платіжними інструментами для депозиту та зняття грошей: картками Visa та MasterCard, інтернет-комерцією Google Pay та Apple Pay.

Середній час зарахування коштів — 10 хвилин. Швидкість виведення в середньому сягає до 12 годин. Поповнювати рахунок можна в таких валютах: долари, євро, біткоїн, гривні, злоті, манати.

Мобільна сумісність

Для зручності відвідувачів розроблено дві мобільні версії. Перша призначена для миттєвої гри у браузері портативного пристрою. Завдяки технології HTML5 платформа підлаштовуватиметься під технічні параметри ґаджетів. Друга версія — застосунок для пристроїв на базі операційної системи Android/IOS. Щоб завантажити програмний клієнт, достатньо навести камеру телефона на QR-код і встановити файл арк.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2022, 09:30 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації