Вхід | Реєстрація

Юних футболістів привітав боєць ЗСУ

Юних футболістів привітав боєць ЗСУ

У суботу в Кобеляках на футбольному полі, що на Солонцях, відбувся товариський футбольний матч. Між собою зіграли команди «Лідер 2009» та їх ровесники, котрі живуть у згаданому мікрорайоні.

З ініціативою провести товариську зустріч між дітьми і присвятити її Збройним Силам України виступив місцевий депутат Володимир Гречаний. Він же став і спонсором проведення заходу, придбавши футбольну сітку на ворота та подарунки для юних футболістів. Окрім того, Гречаний організував проведення акції благоустрою на самому майданчику та поряд з ним. Посильний внесок у наведення порядку зробили і місцевий житель Сергій Бистряков та наймолодші футболісти.

Гра розпочалася об 11:30. Перед початком поєдинку перед хлопчаками з вітальними промовами виступили  депутат Кобеляцької міської ради Гречаний Володимир та військовослужбовець ЗСУ Шабельник Василь, привітали учасників змагань, побажали чесної спортивної боротьби, а також всім мирного неба.

А суддя матчу Роман Горбенко нагадав хлопчакам, що головне в футболі — не перемога будь-якою ціною, а задоволення від самої гри, отримане самими спортсменами та глядачами. До речі, глядачів зібралося досить багато. Подивитися на футбол у виконанні місцевих хлопчаків прийшли близько п’ятидесяти чоловік.

На поле команди вивели капітан «Солонців» Олег Война та тренер «Лідер 2009» Сергій Калитка. Цікаво, що в складі господарів поля солонцівських футболістів грала і дівчинка. На рівних із хлопцями з м’ячем управлялася Софійка Міщишина. Перемогу з рахунком 2:0 святкувала команда «Лідер 2009». Голи  забивали Баранник Максим та Низький Андрій.

Після закінчення гри всі учасники отримали грамоти та солодкі призи від Володимира Гречаного. У перспективі — проведення футбольного матчу за участю дітей із сімей переселенців.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2022, 13:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації