Вхід | Реєстрація

Тимошенко похвалила Полтавщину за найкращі розрахунки за газ

Тимошенко похвалила Полтавщину за найкращі розрахунки за газ
Сьогодні на Всеукраїнській селекторній нараді з питань підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період Прем’єр міністр Юлія Тимошенко зазначила, що Полтавська область має найкращий показник динаміки розрахунку за природній газ з НАК "Нафтогаз" - 84%. Загалом, Тимошенко наголосила, що готовність до нового опалювального сезону по всіх регіонах України висока та заспокоїла - у держави є 1,5 млн. тонн незнижувального запасу вугілля, є стратегічний запас газу, за який уже заплачено.
"Сьогодні нам взагалі нічого не страшно. Ми повністю автономні. Думаю, що взимку нам абсолютно немає чого чекати всяких криз", - відзначила Прем’єрка.
На Полтавщині до нового опалювального сезону житловий фонд готовий на 97%, а об’єкти теплопостачання – на 99%.
За попередніми даними, заборгованість Полтавщини за газ становить 88,5 млн. грн., з яких мешканці області винні 73,4 млн. грн. Рівень розрахунків за січень-вересень цього року становить 91,7%.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2009, 16:22 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації