Вхід | Реєстрація

Тероборонівці воюватимуть у зоні бойових дій

Тероборонівці воюватимуть у зоні бойових дій

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, що дозволяє скеровувати Територіальну оборону в зону бойових дій. Верховна Рада ухвалила цей закон ще на початку травня.

Згідно з документом, в умовах воєнного стану рішення про виконання завдань силами ТрО в зоні бойових дій ухвалює головнокомандувач Збройних Сил України.

За рішенням головнокомандувача ЗСУ, добровольці територіальної оборони можуть повністю або частково залучатися до виконання бойових завдань поза межами своїх областей та населених пунктів. Їх також зможуть відправляти до районів ведення бойових дій.

Зміни до закону «Про основи національного спротиву», на думку авторів, покликані надати можливість територіальній обороні виконувати завдання разом з іншими угрупованнями військ (сил) або/чи угрупованнями об’єднаних сил, призначених для ведення воєнних (бойових) дій з відсічі збройної агресії проти України в районах ведення воєнних (бойових) дій.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2022, 14:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації