Вхід | Реєстрація

Вигідне придбання запчастин для мотокоси

Вигідне придбання запчастин для мотокоси

Як правило, у багатьох любителів дачного відпочинку в арсеналі інструментів, які використовуються, одне з найважливіших місць, цілком заслужено, займає мотокоса. Інтернет-магазин Болгарка.укр пропонує зробити замовлення на запчастини для мотокоси китайського виробництва та придбати цей виріб за вигідною ціною.

Завдяки чітко працюючій логістичній системі ми можемо запропонувати замовникам широкий спектр продукції, одним із найбільш затребуваних видів якої є тримери, звані також мотокосами. Якщо ваше обладнання цієї категорії вийшло з ладу, магазин Болгарка.укр готовий оперативно допомогти.

Для яких видів робіт оптимальне використання тримера

Осучаснена альтернатива ручної коси коштує трохи дорожче свого архаїчного аналога, але має тим не менш вражаючий спектр переваг, а саме:

  • зрізання товстих стебел;
  • зменшення навантаження на м'язи рук та спини;
  • мінімізація втоми організму.

Якщо вас цікавлять запчастини до мотокоси, купити їх в інтернет-магазині Болгарка.укр ви можете на вигідних умовах. За допомогою тримера ви без проблем можете перемогти в боротьбі з бур'янами, надати благообразного вигляду газонній траві, позбутися надовго від злакових культур і люцерни, облагородити, позбавивши їх зайвих гілок, чагарники. Крім того, мотокоса чудово впорається з кореневою порослю дерев, що має маленьку товщину.

Болгарка.укр пропонує вам швидко та зручно замовити запчастини для китайських мотокос - у наявності на складі вони є практично завжди.

Тример (мотокоса): які бувають різновиди

Залежно від силового агрегату, що використовується в них, тримери поділяються на дві основні категорії:

  • Мотокоси на електродвигунах.
  • Тримери, що працюють із використанням бензину.

Бензинова варіація універсальна та найбільш поширена. Невеликі недоліки (більша вага + дорожнеча палива, що базується на використанні масла) окупаються відсутністю супроводжуючого подовжуючого кабелю і свободою пересування (немає прив'язки до електророзетки).

Принцип роботи званих триммерами електричних мотокос заснований на необхідності (і це їх недолік) підключення до електромережі. З вказаної причини радіус їхньої дії обмежується довжиною кабелю. Зате властивий тримеру рівень шуму набагато нижчий.

Пропонуючи купити запчастини на китайський тример, онлайн магазин Болгарка.укр бажає вам приємного клопоту на дачній ділянці!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2022, 09:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації