Вхід | Реєстрація

Сонцезахисні окуляри Solente — стильний захист від сонця

Сонцезахисні окуляри Solente — стильний захист від сонця

Шукаєте доступні аксесуари, які стильно виглядають і надійно захищають очі від сонця та ультрафіолету? Перегляньте каталог (https://kyivlinza.ua/catalog/solntsezashchitnye-ochki/) сонцезахисних окулярів Соленте. Це український бренд, який виготовляє оптику на європейських виробництвах. Компанія пропонує окуляри для жінок, чоловіків та дітей. У каталозі є моделі з оправами різних розмірів та форм, тому ви легко знайдете ту, яка вам пасуватиме.

Лінзи з найкращим захистом від ультрафіолету

В окулярах бренду Solente встановлені полікарбонатні лінзи. Вони легкі та безпечні, адже при ударі покриваються тріщинами, але не розлітаються на гострі уламки. А головне, ці лінзи мають найвищий ступінь захисту від ультрафіолету — UV 400. В них безпечно ходити по місту та знаходитись просто неба, відпочиваючи на березі моря чи прогулюючись звивистими доріжками гірських схилів. UV-фільтр мають усі моделі оптики, незалежно від інтенсивності тонування. Навіть прозорі лінзи захистять ваші очі від ультрафіолетового випромінювання.

Обирайте зручні та надійні оправи

Окуляри від сонця мають три види оправ:

  • Пластикові;
  • Металеві;
  • Комбіновані.

Колекція дитячої оптики Соленте повністю виготовлена із пластику. Це легкі та яскраві окуляри, які часто мають захисне забрало на лінзах. Саме забрало дозволяє зберігати та переносити аксесуари у рюкзаку без ризику подряпати скло. Для дорослих теж пропонують лінійку пластикових оправ у трендових формах: прямокутні вайфарери, тішейди, панто, моделі у стилі оверсайз. Для жінок є елегантні рамки у формі метелик та котяче око. Також є популярні у 2022 році спортивні моделі та вузькі окуляри різних форм.

У лінійці окулярів з металевим обрамленням багато чоловічих моделей. Вони міцні, надійно утримують лінзи та мають зручні силіконові носоупори. В таких аксесуарах зручно керувати автомобілем та носити їх протягом дня. Чоловікам пропонують класичні форми: авіатор, панто, клабмастер, леннони. В колекції Solente також є окуляри із боковим захистом — шорами. В них зручно займатись спортом, їздити на велосипеді чи мотоциклі. Для водіїв є декілька моделей з жовтими лінзами, які збільшують контрастність та покращують видимість на дорозі.

Комбіновані моделі мають пластикові лицеві частини та тонкі металеві дужки. Вони міцні, довговічні, але не важкі. Найкращим прикладом комбінованої оправи є сонцезахисні клабмастери. Це оправи з металевими завушниками та пластиковими дугами, що утримують лінзи. Вони пасують чоловікам та жінкам з різною формою обличчя. У колекції комбінованих аксесуарів Соленте є моделі котяче око з виразною пластиковою рамкою та делікатними металевими дужками. Більше варіантів комбінованих окулярів шукайте у каталозі Київлінза.

Універсальні окуляри для міста та відпочинку

Обираючи сонцезахисні аксесуари, варто орієнтуватись на категорію світлопроникнення лінз. Одні моделі пропускають до 40% світла, тому призначені для використання у місцевості з високими деревами та будинками. Інші утримують до 96% світла, тому використовуються у високогірних районах, де сонце найбільш активне. Усі сонцезахисні окуляри Solente належать до 3 категорії світлопроникності, адже пропускають не більше 18% світла. В них комфортно ходити по місту та безпечно знаходитись на природі. Обирайте аксесуари з маркуванням Cat 3 для дорослих та дітей, коли збираєтесь у відпустку.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2022, 12:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації