Вхід | Реєстрація

На літо 2022-го знадобиться спідниця-шорти від LeBoutique

На літо 2022-го знадобиться спідниця-шорти від LeBoutique

Побутує думка, що історія рухається по спіралі і чимало видів одягу, які багато років тому використовувалися лише для конкретних цілей, в наші дні стають надзвичайно популярними.

Однією з таких речей жіночого гардеробу являється спідниця-шорти, що сьогодні присутня майже у кожної модниці. І якщо комусь здається, що цей предмет гардеробу з’явився зовсім недавно, то він глибоко помиляється. Тому, обираючи на літо 2022 спідниці-шорти на ЛеБутік, представницям прекрасної половини людства варто знати, що їх носили більше двох століть тому. Така оригінальна річ мала чітке направлення: жінки одягали її виключно для велосипедних поїздок. У інших випадках побачити дівчину в спідниці-шортах практично не доводилося, так як тодішні модні течії виключали жіночі брюки.

Та минуло декілька десятиліть і дизайнери, а згодом самі жінки високо оцінили оригінальний предмет-гардеробу.

Причини популярності спідниці-шортів на LeBoutique

стали:

  • по-перше, зручність,
  • по-друге, унікальний вигляд (спереду предмет одягу виглядає спідниці, ззаду — шортів),
  • по-третє, модель не має вікових обмежень,
  • по-четверте, підкреслює струнку фігуру і одночасно здатна приховати проблемні зони в жінок,
  • по-п’яте, красива річ,
  • по-шосте, має багато різноманітних моделей (обтягуючий або широкий крій, накладні кармани, короткі чи, навпаки, подовжені, і тому подібне).

І, нарешті, чудово комбінується з різноманітними топами, футболками, взяттям як на високих підборах, так і кросівками.

Спідниця-шорти ідеально підходять для подорожей, тренувань, прогулянок і вечірок.

За інформацією інтернет-магазину одягу №1 в Україні LeBoutique, у літньому сезоні-2022 цей предмет гардеробу є одним із найбільш покупним. Саме тому на сайті компанії за посиланням https://leboutique.com/uk/catalog/women/skirt-with-shorts представлені кілька десятків моделей у клітинки, в смужку, однотонні, із принтом та орнаментом.

Попит на літні моделі спідниць-шортів пояснюється тим, що укорочена модель підкреслює загорілі і стрункі ноги й витончену фігуру. Для любительок «міні» спідниця виступає найбільш вдалим одягом на увесь спекотний сезон. 

На самому сайті інтернет-магазину https://leboutique.com/uk модниці підберуть під спідницю-шорти відповідний ремінь, прикраси та взуття.

Отож, якщо бажає цього літа бути в тренді, переходьте на сайт компанії LeBoutique і швиденько купуйте найбільш популярну річ сезону.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2022, 12:14 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації