Вхід | Реєстрація

«Вихідні в реанімації»

У ніч з 19 на 20 березня, 28-річний мешканець с. Засулля, у результаті бійки, отримав ножове поранення у область грудей, від незнайомця що був не дуже дружелюбно налаштований.
Злочасні розбірки сталися близько опівночі біля місцевого диско-бару. Потерпілий вийшов подихати повітрям і помітив неподалік знайомих дівчат, які розмовляли з якимось парубком, що явно був на неабиякому підпитку. Вирішивши що така компанія не є для них приємною, він підійшов, і з наміром розрядити обстановку поцікавився їхніми справами. У відповідь на що почув декілька малоприємних фраз кинутих незнайомцем. Слово за слово, і перепалка переросла у звичайнісінькі «п`яні розбірки», все б нічого, аби супротивник, відчувши, що перевага не на його боці, не пустив у хід ножа, яким з силою штрикнув у груди супернику. Налякані дівчата, що безпомічно спостерігали за подіями почали кричати. На шум, із бару вибігли інші відвідувачі, і розтягнувши хлопців почали метушитися навколо пораненого, та викликали «Швидку». Скориставшись ситуацією, злочинець сховав ножа і зник з місця пригоди. Робота над встановленням його місця перебування триває досі. Потерпілого ж, бригада «Швидкої» доправила до центральної міської лікарні, де його одразу поклали до реанімаційного відділення, за кілька днів стан покращився і він був переведений до хірургічного відділеня. А вже зараз перебуває у звичайній палаті. Лікарі запевняють, що його стан стабілізувався.

Автор: Валерія Сухініна (за оперативною інформацією, наданою інспектором ГРН ГФ СДІМ Лубенського ГУМВС Оленою Якимець.)


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2010, 16:07 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації