Вхід | Реєстрація

Потурбуйтеся про себе та про здоров’я своїх очей

Потурбуйтеся про себе та про здоров’я своїх очей

У полтавській клініці «Іріс» допомагають у комфортних та сучасних умовах відновити зір та повернути радість повноцінного життя. Діагностику та лікування у «Ірісі» проводять досвідчені лікарі із застосуванням сучасних методик та новітнього обладнання.

«Іріс» — це клініка сучасного формату, яка відповідає всім європейським стандартам, які висуваються до лікувальних закладів. Центр створений з урахуванням усіх традицій елітарної офтальмології та із застосуванням новітніх міжнародних методик лікування. Крім повного спектру медичних послуг, пацієнти клініки також отримують найвищий рівень комфорту, повну конфіденційність і бездоганний сервіс. Наявність досвідчених фахівців, першокласного обладнання та турбота про кожного пацієнта, завдяки цим трьом обов’язковим складовим, офтальмологічний центр «Іріс» надає можливість на успішне лікування.

Напрямки діяльності «Іріс»:

  • лазерна та комп’ютерна діагностика очей;
  • лазерне лікування сітківки (також при цукровому діабеті);
  • безболісне мікроінвазивне видалення катаракти з імплантацією штучного кришталика;
  • лазерне і хірургічне лікування глаукоми;
  • консервативне лікування;
  • терапевтичне лікування короткозорості ортокератологічними лінзами PARAGON (США).

Головний лікар Офтальмологічного Центру «Іріс» Тетяна Дьяконова — офтальмохірург, лазерний хірург, офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, член асоціації офтальмохірургів України. Має авторські запатентовані технології хірургічного лікування катаракти і глаукоми.

Для огляду і лікування пацієнтів створені максимально комфортні умови, щоб перебування в клініці приносило тільки позитивні емоції.

Компанія Знак Якості нагородила Тетяну Вікторівну та колектив почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили «Іріс» штамп «Гарантія Якості», як відзнаку за якість!

«У листопаді минулого року звернулася в клініку з приводу заміни кришталика для відновлення зору при високому ступені міопії. Я з дитинства спостерігалася у офтальмолога і все життя носила окуляри, потім лінзи і в підсумку почалися проблеми з сухістю очей, які довелося вирішувати і я зважилася на операцію.Після довгого і ретельного вибору клініки я зважилася і не помилилася! Пишу відгук через деякий час, тому що я дійсно щаслива, я прокидаюся вранці і все бачу без лінз, я можу жити повноцінним життям з повноцінним зором. Тому я хочу висловити мою подяку Тетяні Вікторівні за її золоті руки і всьому колективу клініки за підтримку та увагу. Хочу рекомендувати клініку. Ідіть і робіть своє життя повноцінним, поверніть собі зір і будьте здорові та щасливі!, — написала Марина, пацієнтка клінки.

Потурбуйтеся про себе та про здоров’я своїх очей!

Офтальмологічний центр «Іріс» розташований за адресою м. Полтава, вул. Миколи Дмитрієва 6‑д, територія ЦРЛ.

Телефон: (066) 197‑30‑31

Більше інформації на сайті або сторінці центру у Facebook

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2022, 15:17 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації