Вхід | Реєстрація

Кому-кому телефончик?

Древні філософи переконливо нам доводять, що під цим сонцем вічного немає нічого. Особливо ж скороминущі та непостійні матеріальні цінності. Ось і така вкрай необхідна річ, як мобільний телефон, інколи має тенденцію ламатися. А так як річ ця не з дешевих, то постраждалі власники змушені здавати свої засоби стільникового зв’язку в ремонт. Благо, подібних пунктів ремонту мобільних телефонів діє у нашому місті чимало. Один із них знаходився і по вул.. Монастирській. Невеличка майстерня розташувалась у орендованому приміщенні, а сам майстер був і за спеціаліста з ремонту, і за приймальника зіпсованих телефонів. На разі, нам не відомо ніскільки якісно проводив ремонт даний майтеся, але клієнти час від часу до нього зверталися.
Аж поки одного разу, зайшовши до майстерні, щоб забрати свої телефони, не побачили зачинені двері. Ситуація повторилася і наступного дня, і через тиждень…
Тож люди забили тривогу. Як з’ясували правоохоронці, приватний підприємець, заборгувавши за орендоване приміщення значну суму, зник зі своєї майстерні у невідомому напрямку. При цьому ремонтовані ним телефони залишилися на місці. Щоправда, всі чи не всі, і в якому стані - поки що з’ясувати не вдалося. На сьогодні слідчо-оперативні дії по даній справі тривають. Місце перебування підприємця та кількість лубенців, які потерпіли від не в міру «мобільного» майстра, встановлюється.

Автор: Газета «Вісник», www.lubny.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2010, 17:54 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації