Вхід | Реєстрація

Нездоровий «апетит» полтавського грабіжника - 71 мобільний та 7 фотоапаратів

Працівники карного розшуку Полтавського міського управління затримали 38-річного чоловіка, який пограбував один з полтавський магазинів мобільного зв’язку, заволодівши 71 мобільним телефоном  та 7 цифровими фотоапаратами.
У центрі міста Полтави у вечірній час закривався магазин мобільного зв’язку. Продавець – молода дівчина, збирала з вітрини товар та складала усе в сумку, аби передати його на центральний офіс підприємства. Раптом до приміщення зайшов чоловік, який насунув на очі шапку та прикрив обличчя комірцем з курточки. «У нас зачинено!» - повідомила дівчина запізнілому клієнту. Незнайомець не зважав на слова продавця і, підійшовши ближче, спричинив удар кулаком по голові дівчини, вхопив сумку із цифровою технікою та хутко вибіг з магазину.
Про скоєний злочин міліціонерам Октябрського району міста Полтави повідомив власник магазину. Дуже оперативно на місце події прибула слідчо-оперативна група. Як знахідка для оперативників виявився відеозапис, що вівся у той момент у приміщенні магазину. Хоча й на записі не видно чітке обличчя злочинця, але для досвідчених оперативників безцінними у процесі розшуку зловмисника став запис, на якому зафіксовано одяг та ходу чоловіка.
«Грабіжник був затриманий нами вже через декілька днів, - говорить Владислав Забедейко, заступник начальника відділу карного розшуку Полтавського міського управління ГУМВС, - ним виявився 38-річний непрацюючий раніше судимий чоловік. Він приїхав на Полтавщину із Воловецького району Закарпатської області. За місцем тимчасового мешкання зловмисника частково вилучені речові докази. Триває робота по встановленню місця знаходження іншої частини викрадених речей,» - зауважив Владислав Григорович.
Зі слів затриманого чоловіка, ідея про пограбування магазину прийшла до нього миттєво. Міражне бачення легких грошей затьмарило розум чолов’яги. Пішовши на злочин, він і не розраховував, що так швидко поплатиться найціннішим – власною волею, адже за скоєне чоловіку не бачити вільного життя принаймні чотири роки. 

Автор: Алла Квіта інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації