Вхід | Реєстрація

Адміністративного правопорушення замало, вирішив піти на кримінальний злочин

21 березня 2010 року спільний військовий наряд в складі інспекторів патрульної служби лінійного відділу міліції старшого сержанта міліції Олега Громенко, молодшого сержанта міліції Володимира Броди, патрульних солдатів Дем`яна Філіпюка та Олександра Бочарова несли службу по охороні громадского порядку на ст. Полтава – Південна.
Близько 18.50 години на станцію прибув потяг приміського сполучення Кременчеук–Полтава, а через кілька хвилин до наряду підійшов помічник машиніста та двоє пасажирів пасажирського потягу, які сповістили, що у вагоні знаходиться громадянин в нетверезому стані, який веде себе неадекватно, чіпляється до пасажирів, під час слідування потягу постійно зриває стоп-кран потягу та не реагує на зауваження інших громадян. Наряд негайно відреагував на повідомлення та вирушив для затримання правопорушника, після чого хуліган був доставлений до чергової частини лінійного відділу міліції для подальшого з`ясування обставин.
Після проведених заходів по встановленню особи було з`ясовано, що порушником виявився раніше судимий за навмисне вбивство чоловік.
Через 30 хвилин, після проведення роз’яснювальної роботи та складення адміністративного протоколу затриманий громадянин був звільнений черговим по  лінійному відділу міліції на ст. Полтава - Південна.
Продовжуючи нести службу по охороні громадського порядку на ст. Полтава–Південна о 20 годині до наряду підійшов той самий чоловік, якого не так давно правоохоронці затримували за адміністративний злочин, але вже зі своїм товаришем, що проживав неподалік від залізничного вокзалу, з`ясувати відносини та помститись «кривдникам» в погонах. Наближившись до наряду розлючений чоловік дістав з кишені кухонний ніж, взятий у свого знайомого та миттєво хотів нанести удар в область шиї Дем`яна. Правоохоронець, не розгубившись, швидко зреагував на дії правопорушника та рішуче застосував прийом захисту від удару ножем. Силами наряду нападник був знешкоджений та затриманий, на місце події було викликано оперативно - слідчу групу та сповіщено прокурора.
На даний час щодо затриманого чоловіка порушено кримінальну справу за статтею 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Автор: Валерій Москаленко, заступник командира ВЧ 3052 ВВ МВС України з виховної роботи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації