Вхід | Реєстрація

Як «насолити» співмешканці

Як «насолити» співмешканці

Мукачівець посварився із співмешканкою та обмалював її будинок російською символікою. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 111-1 ККУ, тобто колабораційна діяльність.

Як повідомляють на сторінці Мукачівського районного управління поліції, у мікрорайоні Росвигово невідомий розмалював фасад приватного будинку проросійськими надписами та забороненою символікою.

Поліцейські встановили та розшукали чоловіка, ним виявився 45-річний раніше судимий мукачівець. Його доставили до районного управління поліції.

Під час допиту фігурант розповів правоохоронцям, що в цьому будинку проживає його колишня співмешканка. Через особисті образи він вирішив нанести такого роду надписи, оскільки він вважав, що це могло, як мінімум, нашкодити репутації господарки.

У рамках цього провадження всі покази фігуранта будуть ретельно перевірені та встановлюватимуться всі інші мотиви та обставини. У справі триває слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2022, 18:05 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації