Вхід | Реєстрація

Туризм в моді при будь-якій погоді

Туризм в моді при будь-якій погоді

27 вересня увесь світ і Україна зокрема відзначає Міжнародний день туризму. Як показують дослідження, туризм у сучасному понятті виник лише у минулому столітті. Та за такий короткий проміжок часу це зайняття розділилося на декілька напрямків. Так виникли діловий, відпочинковий, розважальний, освітній, пізнавальний туризм. Тому помилково вважати, що туристи подорожують лише у весняно-літній період. Для них не буває поганої погоди чи несприятливих погодних умов. Особливо, якщо турист завчасно обрав на сайті інтернет-магазину спорядження Alp газову горілку, що допоможе зігрітися і приготувати гарячу страву незалежно від пори року.

Та повернемося до туризму. Звичайно, у зв’язку з російською агресією подорожувати Україною стало надзвичайно небезпечно. Але будемо вірити в Збройні Сили України, які наближають перемогу нашої країни над східним сусідом.  

Тому, зважаючи, що день туризму святкують восени, нагадаємо, що потрібно взяти з собою в похід у цю пору року.

Що повинен мати турист

Головний елемент туристичного спорядження являється рюкзак. Саме в ньому подорожуючий носить практично всі свої речі. Тому рюкзак повинен бути зручним, комфортним при ходьбі, пошитий із водонепроникної тканини, аби увесь його вміст залишався сухим та неушкодженим. Також рюкзаки комплектуються спеціальними чохлами, які туристи одягають на ношу.

Надійне взуття, що не підведе ні в місті, ні в гірській місцевості. Змінний одяг, каремат, косметичка, сонцезахисні окулярі теж стануть в нагоді під час подорожей заміськими чи гірськими пейзажами.

Компактні, надійні й прості у використанні

Та коли справа дійде до перекусу, то в осінню погоду туристу не обійтися без теплого чаю, кави чи бульйону. І тут на допомогу прийде газовий туристичний пальник.    

За своєю класифікацією спорядження поділяється на різьбові та виносні. Перші призначені для використання малої групи осіб. Особливо їх цінують підкорювачі гір, коли, долаючи гірську місцевість, вага спорядження має величезне значення. Тому різьбові пальники важать зовсім мало, як, власне, і займають місця в рюкзаку.

Виносні газові горілки розраховані на приготування страв у великому посуді. Тобто, більше підійдуть для подорожей великими компаніями.

Та обидва види пальників дуже компактні, прості у використанні й обов’язково знадобляться туристам.

Отож, якщо плануєте турпохід, то не варто чекати літа. Достатньо скористатися нашими порадами і придбати обладнання в інтернет-магазині спорядження Alp.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2022, 08:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації