Вхід | Реєстрація

У ще одній із громад Полтавщини вводять масковий режим

У ще одній із громад Полтавщини вводять масковий режим

З 28 вересня на території Великобагачанської громади запроваджують масковий режим.

Выдповідне рішення ухвалили на засіданні комісії з питань техногено-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради, повідомили на фейсбук-сторінці Великобагачанської селищної ради.

«Керуючись постановою КМУ від 9 грудня 2021 року №1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (зі змінами) з 00 год. 00 хв. 28 вересня 2022 року ввести масковий режим на території Великобагачанської територіальної громади та застосувати додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи епідемічної небезпеки, заборонивши перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно. Комісія також вирішила посилити контроль за дотриманням карантинних вимог в закладах освіти, постійно проводити роз’яснювальну роботу серед батьків та працівників щодо необхідності вакцинацій. Керівникам організацій, підприємств, установ усіх форм власності необхідно забезпечити безумовне виконання карантинних заходів відповідно до “помаранчевого” рівня поширення COVID-19», – йдеться у повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2022, 12:10 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації