Вхід | Реєстрація

Викрили шахраїв, які продавали чужі квартири

Працівники Кременчуцького міського відділу боротьби з організованою злочинністю затримали шахраїв, які у Кременчуці незаконно заволодівали квартирами.
Зловмисники реалізовували комунальні квартири, використовуючи фальшиві документи. Встановлено більше 10 фактів незаконної приватизації та реалізації квартир, здійснених шахраями у період із 2004-го по 2007 роки. Вартість проданого житла коливалась від 45 до 200 тисяч гривень.
У скоєнні серії аналогічних злочинів обгрунтовано підозрюються 6 осіб, серед яких – і приватний нотаріус.
Наразі дві особи вже взяті під варту, ще три – затримані,  одна особа знаходиться на підписці про невиїзд і перебуває на стаціонарному лікуванні в одному з медичних закладів області. Також вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності службових осіб одного з комунальних підприємств, які сприяли шахраям у незаконному обміні житла.
За фактом шахрайства порушено кримінальну справу. Злочинців чекає позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Автор: ВЗГ ГУ МВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2010, 14:25 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації