Вхід | Реєстрація

СБУ спіймало телефонного терориста у Полтаві

Буквально кілька годин знадобилося співробітникам СБУ, щоб знайти полтавського телефонного терориста.
30 березня близько 23.00 на пост охорони Полтавської стоматологічної академії надійшло телефонне повідомлення про замінування приміщення обласної клінічної лікарні ім. Скліфософського. Як повідомила прес-група УСБУ в Полтавській області, на ранок 31 березня співробітниками СБУ області особу «анонімного терориста» встановлено.
Ним виявився мешканець міста Полтави, колишній працівник однієї з охоронних структур, який, будучи невдоволеним своїм звільненням з роботи та перебуваючи у нетверезому стані таким чином вирішив «пожартувати».
Матеріали СБУ скеровані за належністю до Октябрського РВ ГУ МВС України в Полтавській області. Правоохоронними органами вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.
До речі, чоловіка також очікує відшкодування збитків, завданих державі, пов’язаних з витратами оперативних служб, які понад 5 годин обстежували територію та приміщення лікарні.

Автор: Ганна КОЗЕЛЬСЬКА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2010, 11:50 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації