Вхід | Реєстрація

Невдала спроба листопадного перевороту

Невдала спроба листопадного перевороту

15 листопада кобеляцькі депутати спробували оголосити недовіру секретарю Кобеляцької міської ради Володимиру Жукову.

За іронією долі, Володимир Жуков 1.5 місяці тому прийшов до влади після того як став одним із ініціаторів оголошення недовіри тодішньому міському голові.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2022, 14:38 | Кобеляки | Політика


1. ixtamnetka2 / 15 листопада 2022, 18:27
А шо це було ? Хтось пояснить ?
2. микола козак / 16 листопада 2022, 15:04
1.ixtamnetka2
«А шо це було ? Хтось пояснить ?
»

Звичайна боротьба за корито , в якому ще є чим посмакувати.Я це передбачав , там знайомі всі обличчя , які рвуться до корита.Жуков там довго не вистоїть , а біля корита ще будуть і кусатись , ну як ті , хто користується коритом.Цей цирк буде продовжено , бо претендентів не один.Тож спостерігаймо.
3. Zorn / 16 листопада 2022, 18:34
Щойно на сайті міськради розміщено повідомлення про скликання сесії о 15 годині 17.11.2022.
4. Ayaks / 16 листопада 2022, 20:48
1.ixtamnetka2
«А шо це було ?»

Кажуть, Жуковим невдоволений організатор відставки Копельця. Начебто в.о. Копельця не захотів виконувати деякі його "дуже законні" наказопобажання (нічого дивного, Жукова можна багато за що критикувати, але за відсутність розуму і інстинкту самозбереження, точно ні). От і віддав депутатам команду фас. Цікаво лише, що такого не зробив Жуков? Зрозуміло, що питання в землі і грошах, але достовірну конкретику схоже не знають і депутати.
До речі на сайті міськради дійсно лежить якесь дивне "повідомлення депутатського корпусу", без дати написання, без жодного підпису, лише зі вхідним штампиком міськради (який мають ставити на будь-якому вхідному документі), де незрозуміло хто конкретно скликає сесію 17.11.2022р. на 15:00
А ще з тамошнього тексту випливає, що
- Жуков "упав на больнічку" - на лікарняному
- депутати дуже горять бажанням передати невказане нерухоме майно без конкурсу в оренду невказаній особі
- ще більше бажають передати кучу землі в оренду ТОВ Ювента-Т (а чого, скажімо, не мені?)
- Передати невідомому ще земельки з водним об’єктом
- провести ще кучу земельних питань, кожне з яких потрібно розглядати "під мікроскопом"
- і звісно РІЗНЕ - де може бути будь-що, включно з продажем всих кобелячан на органи і будівництвом на площі сховища ядерних відходів.
Браво депутати, браво!
5. Ayaks / 16 листопада 2022, 21:11
Знаєте пани депутати, ще недавно всі ці ваші грошово-політичні ігрища просто виглядали негарно, але з початком війни ви зовсім озвіріли до грошей і зараз люди з презирством і ненавистю дивляться на те, як ви з витаращеними очима, гребете все по карманах, від землі, до гуманітарки. Поки одні гинуть на фронті, в окупації, чи стиснувши зуби переживають негаразди в тилу, ви грабите країну/область/громаду дужче від рашистів. Чогось згадую, як один чоловік казав мені в кінці лютого, що більшість депутатів/чиновників в громаді вже приготувалась зустрічати асвабадітелей, а я тоді покритикував його. Беру свої слова назад, схоже ти був правий. І слова - кому війна, а кому мать родная - мають бути надруковані в депутатських посвідченнях нинішнього скликання Кобеляцької громади.
6. Zorn / 17 листопада 2022, 16:22
Щойно відбулася чергова зміна на найвищому посадовому стільці в Кобеляцькій громаді.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації