Вхід | Реєстрація

Вивчаємо та поглиблюємо знання англійської разом із All Right

Вивчаємо та поглиблюємо знання англійської разом із All Right

Ні для кого не стане відкриттям той факт, що життя сучасної людини нерозривно пов’язане з англійською мовою. Починаючи від мультфільмів, книг та відеоігор, та закінчуючи вимогам при працевлаштуванні — без англійської не можливо обійтися.

Сучасна українська школа впроваджує вивчення мови англів з початкових класів. Щоправда, не дивлячись на те, що ця іноземна мова є надзвичайно поширеною в нашій країні, вільно володіє нею лише незначна частина населення. Навіть враховуючи, що школярі повноцінно вивчають її протягом одинадцяти років, потім продовжують ще у вузі. А в підсумку виявляється, що більшість із них опанували лише початковий рівень.

Як показує практика, головна причина низького рівня опанування англійської — методика викладання предмета.

Щоправда, так відбувається не у всіх навчальних закладах. Яскравим прикладом тому є школа All Right, де англійська онлайн для дітей і підлітків викладається за унікальною методикою, що заснована на Кембриджській методиці. Діти із задоволенням вивчають іноземну в ігровій формі. Тим більше, що подібний спосіб опанування англійської у теперішніх умовах найбільш зручний.

Індивідуальний підхід і унікальна методика

Школа All Right працює з дітьми від 4 до 12 років. Вивчення англійської мови відбувається за стандартами Cambridge і CEFR. Висококваліфіковані педагоги проводять індивідуальні заняття з кожною дитиною, що дозволяє сконцентрувати на предметі максимум дитячої уваги й віддачі. Під час таких онлайн уроків викладач відфільтровує, що саме найбільше цікавить його учня. Цікаво, що тривалість уроку змінюється відповідно до віку дитини. Найменшим рекомендовано відвідувати онлайн уроки по 25 хвилин. Після 8 років дитина вивчатиме англійську протягом 55 хвилин.

За цей час учень разом із педагогом працює в онлайн-кабінеті, обладнаному різними інструментами. Із їх допомогою навчальний процес стає «живим». На уроці діти не просто вивчають англійські слова, а розвивають пам’ять в іграх, малюють, слухають музику і співають.

Завдяки цьому дитина отримує 100% уваги та активності, які цікаві саме їй.

За допомогою мобільного додатку діти і їх батьки можуть спланувати розклад уроків, виконувати в застосунку ігрові завдання, що допоможе максимально закріпити пройдений матеріалу, тренувати вимову.

Крім того, у школі постійно практикуються розмовні клуби, що являють собою групові заняття з однолітками, аби разом вчитися, розбирати заняття і спілкуватися англійською.

Завдяки усім цим складовим, діти із-задоволенням опановують англійську, зможуть здати міжнародний Кембриджський екзамен та вільно спілкуватися нею.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2022, 15:16 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації