Вхід | Реєстрація

Де краще за все придбати ноутбук — 3 варіанти для шопінгу

Де краще за все придбати ноутбук — 3 варіанти для шопінгу

Для сучасної людини ноутбук став таким же звичним предметом, як телефон або телевізор. Кожен знаходить для нього своє застосування: спілкування з друзями, перегляд улюбленого контенту, ігри або серйозна робота. 

Якщо ви вирішили придбати новий пристрій, на ноутбук ціна буде залежати не тільки від технічних характеристик, а й від місця, де буде зроблено покупку. Наприклад, на ELDORADO.UA представлено великий вибір ноутбуків від різних виробників. Залежно від фінансових можливостей, ви можете купити як моделі бюджетного сегмента, так і техніку преміального класу. 

У різних місцях вартість ноутбуків буде суттєво відрізнятися. Варто заздалегідь подумати про те, куди вирушати на шопінг.

 

Інтернет-магазини електроніки

Якщо ціна ноутбука є для вас суттєвим показником, варіант покупки онлайн стане найкращим. Вибір моделей на спеціалізованих сайтах в декілька разів перевищує той, що можна зустріти у звичайних магазинах. Є тут й інші переваги. Не встаючи з дивану, ви можете:

  • переглянути увесь асортимент;
  • скористатися зручною системою фільтрів для пошуку потрібної моделі;
  • порівняти різні ноутбуки за характеристиками;
  • ознайомитися з відгуками про конкретну модель;
  • скористатися допомогою онлайн-підтримки;
  • відвідати декілька сайтів та порівняти вартість вибраної моделі.

Не варто хвилюватися, що ви не отримаєте гарантію на товар. Відомі інтернет-магазини, як-от ELDORADO.UA та інші, завжди надають усі документи та мають хорошу сервісну підтримку, куди можна звернутися у разі необхідності. Єдиний момент — вам доведеться сплатити вартість доставлення, але якщо у магазина є торгова точка офлайн, забрати придбану річ можна безкоштовно.

Великі торговельні центри та спеціалізовані магазини

Перший варіант — найгірший вибір для придбання нового девайсу, бо покупки у великих молах часто є елементами престижу. Такі місця розраховано на велику кількість покупців, що приходять радше розважатися, ніж щось придбати. Купувати ноутбук у таких місцях не варто, і ось чому:

  • винайняти торговельну площу тут дуже дорого, тому оренда та інші витрати стають додатковою націнкою на товар;
  • асортимент завжди невеликий, а на вітрині можна побачити найбільш вартісні моделі;
  • продавці пропонують передусім дорогі ноутбуки, адже їхня платня залежить від кількості та вартості проданого товару.

Більш прийнятним варіантом є покупка ноутбука в спеціалізованому магазині побутової техніки та електроніки. У таких торгових точках є достатній вибір моделей, а продавці часто дають можливість протестувати пристрій перед покупкою. В магазинах електроніки можна отримати кваліфіковану консультацію. Менеджери допоможуть підібрати ноутбук відповідно до завданих параметрів та порекомендують, яку модель краще купити для навчання чи домашнього використання.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2022, 08:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації