Вхід | Реєстрація

Як обрати житло для родини

Як обрати житло для родини

Придбання власного житла — важливе рішення для всієї родини. В цій статті ви дізнаєтесь, на які параметри варто звертати увагу при виборі житла в новобудові, як обрати надійного забудовника та де буде комфортно жити вам і дітям.

Чому все більше родин обирають Ірпінь як місце для життя

Жити в київському передмісті — це мати всі принади столиці, при цьому в оточенні природи. Інфраструктура Ірпеня розвивається так швидко, що все більше мережевих ресторанів, магазинів та сервісів відкриваються поруч з домом. Вам не потрібно витрачати час на поїздку в Київ, аби зробити модну укладку, відсвяткувати день народження сина чи обрати ґаджет для навчання.

При цьому побачити з вікна як падає сніг на сосни, бігати щоранку впорядкованою набережною та зібратися з друзями в найближчому парку на барбекю — це і є поринути в життя в передмісті.

Більш того, попередній досвід локдаунів, а нині воєнного стану в країні, призвів до того, що все більше людей працюють повністю чи частково віддалено вдома. А отже потреба їздити в київський офіс менше, а проводити якісно час вдома і біля дома — більше. Такі переваги квартири в Ірпені, як парк чи річка поруч, великий безпечний двір для відпочинку та всі необхідні сервіси на першому поверсі будинку — стають більш вагомими. Отже, якщо ви бажаєте вигідно і в гарному місці купити квартиру, Ірпінь стане найкращим варіантом.

Як купити квартиру в Ірпені: 5 кроків до вибору квартири мрії

Обираючи житло для родини, продумайте всі життєві сценарії, притаманні саме вашій сім’ї: скільки кімнат вам потрібно, чи плануєте ви приймати багато гостей, чи є поруч школа та садочок, де можна буде гуляти з візочком біля дому, які можливості для занять спортом, яке транспортне сполучення.

  1. Яке планування обрати: маючи 1 чи 2 дитини, 2-кімнатна квартира з окремою дитячою стане розумним рішенням. Сучасні дизайнерські рішення та ергономічні меблі дозволять розмістити в дитячій кімнаті й робочі зони для навчання, і 2-спальне ліжко за потреби. Та залишити ігрову зону для майстрування, настільних ігор та творчості. В залежності від того, як часто ви приймаєте гостей, в другій кімнаті ви можете облаштувати батьківську спальню або вітальню із диваном, що має ортопедичну основу для сну.
  2. Як обрати надійного забудовника. Ви вже знаєте, що хочете жити в Ірпені та вам потрібна 2-кімнатна квартира. Далі найвідповідальніше — це вибір забудовника. Адже вам потрібні гарантії вчасно отримати ключі від своєї квартири, підключені всі комунікації для життя, подальше обслуговування будинку. Три кити при виборі забудовника: це досвід на ринку, здані об'єкти (читай: репутація), наявність у вільному доступі всіх документів на нерухомість. Окрім самостійного аудиту інформації в пошукових системах, вивчіть дані про обраних забудовників на незалежних об’єктивних порталах нерухомості: LUN, DOM.RIA, Domik.ua та інші. Споживачі київського регіону протягом останніх трьох років називають Будівельну групу Синергія найбільш надійним забудовником Ірпеня, адже в портфелі цього забудовника всі здані об’єкти, вдалі локації ЖК зі всією інфраструктурою поруч та комфортне оточення для життя та відпочинку.
  3. На якій стадії будівництва обирати житло. Якщо ви завжди мріяли жити в новобудові, найбезпечнішим рішенням стане придбання готового житла з документами або на фінальній стадії будівництва. Ви одразу отримаєте ключі від квартири та зможете приступити до ремонту. Зараз в Ірпені можна купити 2 кімнатну квартиру в зданих житлових комплексах Будівельної групи Синергія метражем від 56 кв. м.
  4. На яких умовах зараз можна придбати 2-кімнатну квартиру в Ірпені. Якщо ви маєте повну суму, ви можете здійснити 100% оплату. Часто при такій формі оплати ви можете отримати додаткову знижку. Або ви можете розділити оплату за квартиру в новобудові на частини та скористатися умовами придбання на виплат від забудовника. Найчастіше, сума першого внеску стартує від 50%, а залишок ділиться на 2 роки.

Існує високий запит на придбання готового житла в Ірпені під іпотеку. Банки розробили програми, що пропонують доступні кредити на купівлю квартири. Також для визначених категорій громадян зараз діє іпотечна програма єОселя під 3 відсотки.

5. Яке наповнення 2-кімнатної квартири від забудовника обрати. Базове оздоблення квартири від забудовника включає: віконні конструкції, квартирні двері, стяжку підлоги, заведені у квартиру виходи під воду та електрику, газову обв’язку, якщо будинок буде газифікований. До прикладу, забудовник Будівельна група Синергія, окрім цих базових опцій, здає свої нові будинки із потинькованими стінами, що суттєво прискорює подальше заселення у квартиру, адже власнику квартири лишається лише пофарбувати стіни чи поклеїти шпалери.

Чому вибір 2-кімнатної квартири в Ірпені — найкращий вибір для родини

Підсумовуючи все вищесказане, якщо ви шукаєте, де купити недорого квартиру для родини біля Києва, радимо обрати готову 2-кімнатну квартиру з документами в Ірпені від забудовника — Будівельної групи Синергія. Для вас це безпечна ціна на нерухомість в гривні, гнучкі умови купівлі квартири в Ірпені в розстрочку, можливість одразу отримати ключі, зайти на ремонт, мати автономний простір для себе та дітей, жити й працювати в зеленому передмісті поблизу Києва.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2022, 08:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації