Вхід | Реєстрація

Клієнти ПриватБанку оформили вкладів «Капітал» на суму більше 50 мільйонів доларів

Клієнти ПриватБанку оформили вкладів «Капітал» на суму більше 50 мільйонів доларів

Клієнти ПриватБанку оформили більше 18 тисяч вкладів Капітал на суму 52 млн дол США.

Про це повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.

За його словами, депозити, що дозволяють захистити гривневі заощадження від можливого подорожчання іноземної валюти, стають все більше популярними серед українців: лише за останній тиждень відкрито нових вкладів на 10 млн дол США, а середня сума вкладу складає 2 800 дол. США.

21 жовтня ПриватБанк приєднався до ініціативи Національного банку України та запровадив новий валютний вклад Капітал, який додатково захистить гривневі заощадження клієнтів у разі подорожчання долара. Для розміщення коштів на вкладі “Капітал” клієнти банку можуть з власної гривневої картки купувати валюту без обмежень суми за офіційним курсом Національного банку.

Відкрити строковий вклад Капітал в ПриватБанку можна через Приват24 чи відділення банку у доларах США строком на 6 або 12 місяців. Мінімальна сума вкладу – 500 доларів, максимальна сума одного вкладу не обмежена. Після закінчення строку вкладу, сума вкладу та нараховані проценти автоматично конвертуються з доларів США у гривню за поточним офіційним курсом НБУ та повертаються на ту саму картку, з якої було відкрито вклад. Таким чином заощадження у гривні зберігають свій еквівалент до долара США.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2022, 16:03 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації