Вхід | Реєстрація

Жителя Розсошенців судитимуть за побиття полцейської

Жителя Розсошенців судитимуть за побиття полцейської

Працівниками відділу № 2 Полтавського районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного заподіяння тілесних ушкоджень поліцейській під час виконання нею службових обов'язків. Наразі вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

За попередньою інформацією слідства, 22-го листопада, близько 18:30, по вулиці Кременчуцькій в селі Розсошенці, Полтавського району, правопорушник завдав тілесні ушкодження поліцейській  Полтавського райуправління поліції під час виконання нею службових обов'язків.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– Слідчим підрозділом поліції встановлені очевидці та учасники правопорушення. Наразі триває комплекс необхідних оперативно-розшукових і слідчих дій та вирішується питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру й обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2022, 17:33 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації