Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліцейські викрили чоловіка, який торгував наркотиками через пошту

На Полтавщині поліцейські викрили чоловіка, який торгував наркотиками через пошту

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, викрили особу, яка займалася розповсюдженням наркотичних засобів на території України через поштові відправлення. Поліція проводить досудове розслідування.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій нами встановлено, що 37-річна жителька міста Кременчук, займалася протиправною діяльністю, пов’язаною із торгівлею наркотичними засобами. Під час проведення  санкціонованих судом обшуків за місцем проживання фігурантки слідчі поліції виявили та вилучили наркотичні засоби, мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, чорнові записи та грошові кошти. Вилучені речові докази направлено на дослідження.

Як повідомив начальник Управління боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Ігор Полищук, наразі особі повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2022, 11:05 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації