Вхід | Реєстрація

Впродовж тижня аварійного вимкнення електроенергії кількість злочинів зменшилася, – Ігор Клименко

Впродовж тижня аварійного вимкнення електроенергії кількість злочинів зменшилася, – Ігор Клименко

Кількість зареєстрованих злочинів за попередній тиждень зменшилася на 16%. Про це повідомив Голова Національної поліції України Ігор Клименко. 

З 23 листопада поліція збільшила кількість нарядів на вулицях та посилила заходи безпеки на дорогах населених пунктів.

У результаті заходів поліції кількість злочинів, зареєстрованих з 23 по 30 листопада, зменшилася на 16% порівняно з позаминулим тижнем. Так, кількість повідомлень про шахрайства знизилася на 24%, про викрадення транспортних засобів  – на 23%. Також зменшилась кількість повідомлень про вчинення крадіжок на 7% та пограбувань на 3% відповідно.

Також Ігор Клименко зазначив, що за минулий тиждень зменшилась кількість дорожньо-транспортних пригод на дорогах України:

– Кількість ДТП зменшилась на 13%. На 22% менше трапилося автопригод, у яких травмувалися люди. На 5% поменшало смертей на дорогах.

Окрім того, голова Нацполіції нагадав громадянам, що у разі необхідності вони можуть зарядити свої гаджети та зігрітися.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2022, 11:33 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації