Вхід | Реєстрація

Автошляхи Полтавщини в проїжджому стані

Автошляхи Полтавщини в проїжджому стані

І державні, й місцеві дороги області – в проїзному стані. Всю ніч чергували бригади, чистили сніг та обробляли автошляхи протиожеледною сумішшю.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

На дорогах державного та місцевого значення залучили залучили 160 одиниць техніки. Працювали близько 200 людей. Використали 1,5 тис. тонн протиожележної суміші.

Автодорожники звертаються до водіїв, бути максимально уважними на автодорозі Т-17-05 Лохвиця-Гадяч. Вночі на цій ділянці  біля села Токарі вантажівка не змогла виїхати на підйом. Наразі дорогу посипали, але попереджають водіїв вантажівок, бути обережними на цій дорозі.

Всі скарги, які надходили від учасників руху усунуті.

На автошляхах місцевого значення працювало 60 одиниць техніки,  задіяно  понад 80 працівників. Використано понад 500 тонн посипкового матералу.

Розчищено доріг - 759,8 км.

В диспетчерську службу надійшло 7 звернень. Усі доведені до виконавців робіт. Із них 6 виконані, а по 1 ведуться роботи. Роботи тривають і на даний час.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2022, 11:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації