Вхід | Реєстрація

800 мільйонів для військових

800 мільйонів для військових

Із початку року Полтавщина спрямувала на підтримку українського війська більше 806 мільйонів гривень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження із військового збору в цьому році зросли на суму 100,4 мільйона гривень, або на 14,2 відсотка. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області.

Головний податківець області Андрій Якименко зазначив, що цього року Полтавщина спрямувала на підтримку українського війська 806,8 мільйона гривень.

Також очільник  ГУ ДПС підкреслив, що позитивна динаміка надходжень військового збору є результатом відповідальності платників податків регіону, що нарощують розміри зарплат найманих працівників, з яких утримують та перераховують до бюджету військовий збір.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2022, 13:40 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації