Вхід | Реєстрація

У одній з квартир Полтави виявили двох мертвих людей

У одній з квартир Полтави виявили двох мертвих людей

До Полтавського районного управління поліції 12 січня надійшла інформація від місцевого жителя обласного центру, що по вулиці Великотирнівській його сусіди давно не виходили на зв'язок, а із квартири, де вони проживають, чути специфічний запах. Поліція розпочала розслідування.

Отримавши інформацію від громадян, на місце події прибули слідчо-оперативна група поліції та рятувальники. Відчинивши квартиру, поліцейські виявили всередині двох осіб без ознак життя. Ними виявилися: мешканка квартири, 1949 року народження, та її син, 1967 року народження. Наразі тіла померлих направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Причини та обставини події з’ясовує слідство.

ІВ «Полтавщина» пише, що тіло жінки знаходилося у сидячому положенні, а тіло її сина лежало на підлозі. Візуально тіла пролежали досить довго.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2023, 15:51 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації