Вхід | Реєстрація

Прикордонники затримали полтавця, який намагався виїхати за кордон сховавшись під ковдрою

Прикордонники затримали полтавця, який намагався виїхати за кордон сховавшись під ковдрою

Українця, який намагався незаконно виїхати за кордон, сховавшись також під ковдрами, прикордонники Волинського загону виявили у поїзді «Харків–Хелм» у пункті пропуску «Ягодин». Як з'ясували прикордонники, 36-річний полтавець зважився на таку авантюру, оскільки не мав законних підстав для виїзду з України.

Про це повідомила Прикордонна служба України.

Крім того, військовослужбовці відділу «Рівне» цього ж загону затримали порушника поблизу українсько-польського кордону. Порушником виявився росіянин, який переплив на матраці через Західний Буг, аби потрапити в Україну.

Порушника прикордонний наряд спинив щойно він перетнув кордон. Росіянин пояснив, що нібито тривалий термін проживав в Україні, а після виїзду за кордон легально повернутися назад не мав змоги.

Після складання усіх відповідних документів, правопорушники відповідатимуть згідно з чинним законодавством України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2023, 15:55 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації