Вхід | Реєстрація

Стареньку бабусю пограбували у День закоханих

Не так давно до Новосанжарського райвідділу міліції надійшло повідомлення від малоперещепинського сільського голови Миколи Сімійона. За його словами, невідомі особи вдерлися до будинку 87‑річної мешканки села та пограбували її.
На місце події вирушили правоохоронці, які невдовзі з’ясували обставини скоєння злочину. Отже, 14 лютого, в День закоханих, троє мешканців Малої Перещепини — 32‑річний Андрій, 20‑річний Борис та 18‑річний Віталій, добре «заправившись» алкоголем, вирішили пошукати собі пригод. І досить швидко знайшли. Молодики прийшли до будинку старенької бабусі та вирішили залізти до середини. Вибивши вікно, вони влізли у хату. Там спіймали двох гусаків і цілком задоволені подалися продовжувати гуляння. Але чи то алкоголь, чи то безкарність невдовзі змусили їх повернутися до хати старенької. Тепер нічні гості шукали в будинку гроші. Але ті господарка тримала при собі. Та грабіжників не зупинили ні похилий вік господині, ні страх перед можливим покаранням. І хоч як старенька опиралася, злодії зуміли вирвати гроші з кишені її одягу. Захопивши здобич — 1100 гривень — вони швиденько накивали п’ятами. Наступного дня уся трійця вже виїхала до Полтави. Там молодики на награбовані гроші придбали спортивні костюми та кросівки. Але стати справжніми спортсменами вони не встигли — невдовзі їх затримали начальник Новосанжарського РВ Сергій Махно та помічник дільничного Яків Сергєєв. На даний час затримані перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Проти них порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2010, 11:03 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації