Вхід | Реєстрація

42 об’єкти критичної інфраструктури Полтавщини забезпечені генераторами

42 об’єкти критичної інфраструктури Полтавщини забезпечені генераторами

Для безперебійного електроживлення об’єкти критичної інфраструктури області продовжують забезпечувати генераторами.

Нині вирішено питання перепідключення або забезпечення альтернативним джерелом живлення 42 об’єктів, що забезпечують централізоване теплопостачання. Також здійснено перепідключення 6 каналізаційно-насосних станцій.

«Нині очікуємо поставку генераторів в область. Це дасть можливість забезпечити стабільну роботу об'єктів критичної інфраструктури регіону в умовах відключень світла», – сказав на апаратній нараді начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Нині на основних комунальних підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства та теплоенергетики є 78 генераторів різної потужності.

Як розповів  директор Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики ОВА Едуард Рева, за рахунок міжнародних партнерів отримали 17 генераторів, за рахунок обласного та місцевих бюджетів придбали 25, за власні кошти підприємства закупили 36 генераторів.


Автор: пресслужба Полтавської ОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2023, 12:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації