Вхід | Реєстрація

Безперебійне електропостачання з генераторами Enersol

Безперебійне електропостачання з генераторами Enersol

Згідно англійського словника Коллінза, найпопулярнішим словом минулого року визнано «пермакриза» або постійна криза. Якби таке дослідження провели в Україні, то, враховуючи постійне відключення електроенергії, найбільш вживаним словом і запитом стало «генератор».

Через системні обстріли російськими військами української критичної інфраструктури та окупацію загарбниками Запорізької АЕС, по всіх регіонах Укренерго змушене зменшити потужність. Тому бізнес і громадяни живуть за графіками кількагодинного вимкнення електроенергії, що нерідко чергується 4/2. У зв’язку з цим, підприємці не мають можливості нормально проводити свою діяльність, а звичайні абоненти за дві години не встигають обігріти власні оселі. Саме тому генератор став незамінним пристроєм для українців. Із його допомогою цивільні та військові подають освітлення у житла, магазини та підприємства. Серед значної кількості виробників, що протягом 2022-го з’явилися в Україні, величезну популярність отримали генератори Enersol. У лінійці бренду представлені пристрої різної потужності, обладнані бензиновими і дизельними генераторами. Постачальником генераторів Enersol являється столичне товариство «Євро Стандарт Групп». ТОВ «ЄСГ» добре відоме як компанія, що займається реалізацією якісного сертифіковане обладнання від провідних виробників.

Якщо купувати генератор, то лише компанії Enersol

Та повернемося, власне, до самих генераторів Enersol і з’ясуємо, що в них особливого.

Звичайно, що при виборі пристрою, який виробляє електроенергію, важливими є кілька факторів.

По-перше, його вартість. Адже кожен українець прагне, аби в його оселі було світло, та в переважній своїй більшості наших громадян, на жаль, не можна назвати заможними. До всього ж тривала війна з росією, що істотно вплинула на доходи більшості жителів країни.

У лінійці генераторів Enersol є пристрої різної потужності, що прийдуться «по карману» кожному клієнту.

По-друге, за доступну ціну виробник сконструював надійний генератор, що прослужить багато років. 

По-третє, пристрої Enersol надзвичайно прості в обслуговуванні і не потребують втручання вузького фахівця. 

По-четверте, е зважаючи на різну потужність, генератори від товариства «Євро Стандарт Групп» відрізняються надзвичайно низьким рівнем шуму. Тому сусіди не будуть жалітися на постійне звукове навантаження.

По-п’яте, величезний модельний ряд дозволяє клієнту обрати генератор Enersol за критеріями, що йому підійдуть максимально, аби забезпечити роботу всіх електропристроїв.

І в підсумку можемо констатувати, що всі клієнти ТОВ «ЄСГ» говорять: якщо купувати генератор, то лише компанії Enersol.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2023, 09:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації