Вхід | Реєстрація

На Полтавщині розробляють нові графіки відключення світла

На Полтавщині розробляють нові графіки відключення світла

Обленерго починає розробляти нові погодинні графіки відключення світла на 6 черг. Для цього проведуть відповідні консультації з підприємцями, щоб вони могли працювати вночі.

Про це повідомив директор Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики ОВА Едуард Рева на апаратній нараді.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін наголосив, що ситуація зі світлом залишається складною, ліміти, які виділяють на область, становлять близько половини довоєнного споживання, тому обленерго застосовує погодинні відключення із вимкненням двох черг одразу.

«Минулого тижня було багато скарг від споживачів, що відключення світла часто не відповідають графікам. Тому звертаюся до «Полтаваобленерго» посилити інформаційну та роз’яснювальну роботу, зокрема оперативно та доступно відповідати споживачам про зміни в графіках відключень та пояснювати, чому так відбувається», – сказав Дмитро Лунін.  

Крім того, область отримала ще п'ять генераторів: два – від міжнародних партнерів та три придбали за рахунок обласного бюджету.

У зв’язку з логістичними проблемами затримується поставка генераторів до «Полтаватеплоенерго», вони мають надійти найближчим часом.

 

Актуальний графік відключень світла на Полтавщині, лютий 2023

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2023, 09:59 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації