Вхід | Реєстрація

У Полтавській ОВА планують внести зміни до програми інформатизації «Цифрова Полтавщина»

У Полтавській ОВА планують внести зміни до програми інформатизації «Цифрова Полтавщина»

В обласній військовій адміністрації відбулося перше цього року засідання науково-технічної ради з питань інформатизації. Заступник начальника ПОВА Ігор Панченко розповів про внесення змін до програми інформатизації «Цифрова Полтавщина» на 2021-2023 роки.

«Управління цифрової трансформації ОВА сформувало пропозиції щодо внесення змін до програми. Вони стосуються технічних правок із розбудови системи відеоспостереження та збільшення на неї видатків. Ця система показала високу ефективність у розкритті злочинів, тому актуально продовжити роботу з її розвитку, – розповів Ігор Панченко. – Також до заходів програми слід додати аудит інформаційно-комунікаційних систем структурних підрозділів ОВА з метою підвищення кіберзахисту інформаційної сфери».

Начальник управління цифрової трансформації ОВА Сергій Коломоєць додав, що серед інших запланованих змін такі: придбання цифрових ретрансляторів зі встановленням та проведенням пусконалагоджувальних робіт, засобів цифрового радіозв’язку для забезпечення ГУ ДСНС України у Полтавській області та забезпечення діяльності обласного комунального підприємства прикладних інформаційних технологій «Освітаінфоком». 

Ці зміни представлять на розгляд профільної комісії, а потім і сесії обласної ради.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2023, 15:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації