Вхід | Реєстрація

На Полтавщині обміняли вже більше 5600 старих ламп на нові LED-лампи

На Полтавщині обміняли вже більше 5600 старих ламп на нові LED-лампи

Жителі Полтавщини охоче підтримали ініціативу обміну старих ламп розжарювання на нові LED-лампи.

Наразі обміняли понад 5,6 тисячі ламп, а також подали через застосунок Дія заявки на обмін 6,5 тис. штук.

«Підтримайте енергетичний фронт – замініть справні старі лампи розжарювання на нові енергоощадні. Це можна зробити безкоштовно. Заміна ламп у домівках сприятиме скороченню обсягів споживання світла, оскільки LED-лампи використовують у 8 разів менше електроенергії, – зауважив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.  – Жителі області вже обміняли 5673 лампи, а також подали заявки на обмін 6500 штук».

Нині лампи можна обміняти у відділеннях «Укрпошти» в Полтаві. Протягом місяця вони надійдуть у поштові відділення по всій області. Для обласного центру вже доставили близько 100 тисяч ламп.

Всеукраїнську програму ініціював Президент Володимир Зеленський. Вона реалізується Мінекономіки, Мінцифри та «Укрпоштою» за підтримки Європейського Союзу. Всі деталі про обмін знайдете за посиланням https://svitlo.diia.gov.ua.

Підтримуємо енергетичний фронт!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2023, 10:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації